Promotii Motorcraft

Cu Ford Motorcraft masina ta este ca noua!

Ford GES iti ofera serviciul Ford Motorcraft, disponibil pentru masinile mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Indiferent ca alegi livrarea personala a masinii tale in service la Ford GES sau ca alegi serviciul #StaiAcasa, in care masina ta este preluata, reparata, igienizata si returnata de catre tehnicienii nostri, vei avea parte de servicii de calitate, la un pret deosebit de competitiv.

Vei primi, totodata, un video cu inspectia masinii tale, pentru a afla ce reparatii iti sunt recomandate.

Exploreaza mai jos serviciile noastre si contacteaza-ne la datele de mai jos sau prin formularul alaturat pentru o oferta in functie de necesitatile tale!

Piese si service 
Mirela Apostu 
0730 367 386
mirela.apostu@fordges.ro

Vanzari
Marius Stanila
0751 261 761
marius.stanila@fordges.ro

Andrei Ciornei
0723 861 737
andrei.ciornei@fordges.ro

Formular de contact

Esti de acord ca Ford GES sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, in scopuri de marketing?**

În măsura în care ai bifat DA, te rugăm să ne transmiţi cum doreşti să fii contactat, bifând casetele de mai jos.

Email

Telefon

SMS

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

** În cazul in care optati “NU”, veti fi contactat doar pentru campania in curs la care v-ati inscris acum, dar nu veti mai primi informari despre ofertele si campaniile viitoare.

Vezi condiții prelucrare date

Termeni si conditii:

[****] Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt prețuri recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford. Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2020.

[*****] Pretul afisat este in Lei cu TVA si nu include montajul. Anvelopele Motorcraft sunt marca Tigar. Campanie valabila in perioada 01 Octombrie – 31 Decembrie 2020

[******] Pretul recomandat de vânzare este pretul de pornire, exprimat în LEI si include TVA. Acesta include janta, anvelopa, senzorii de monitorizare a presiunii și echilibrarea. Montajul nu este inclus. Pentru a afla care sunt anvelopele potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra, va rugam să verificați mențiunile din CIV (Cartea de Identitate a Vehiculului). Ofertă valabilă până la data de 31 Decembrie 2020, în limita stocului disponibil. Mai multe detalii la dealerii Ford participanți în campanie.