Produs in Romania!

Suntem mandri ca am fost mereu alaturi de cei care pun in miscare economia romaneasca indiferent de context. Impreuna reusim. Ne adaptam si inovam, iar la fabrica Ford din Craiova am creat un intreg ecosistem pentru a produce Puma si EcoSport!

Puma este primul model hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa iti duci afacerea mai departe si sa te poti deplasa oriunde ai nevoie. O masina ideala pentru orice antreprenor.

Puma si EcoSport ofera o gama larga de motorizari si versiuni tocmai pentru ca versatilitatea si tehnologia de ultima generatie conteaza pentru tine.

Astazi, mai mult decat oricand, iti oferim puterea sa iti duci afacerea mai departe prin oferta noastra speciala: 6 luni Fara Griji! Iti sustinem afacerea prin amanarea platii primelor 6 rate si printr-o dobanda de 0%.

Stim ca mobilitatea si siguranta echipei sunt importante. Pentru ca business-urile mici si mijlocii sunt motorul oricarei economii!

Oferta Ford PUMA: 

  • 6 luni amanarea ratelor*
  • 0% dobanda*
  • garantie extinsa 2+5 ani in limita a 100.000km*

Oferta Ford ECOSPORT:

  • 6 luni amanarea ratelor*
  • 0% dobanda*

Ford Puma & Ford EcoSport - SUV-uri produse in Romania!

*Vezi termeni si conditii in pagina de promotie de pe ford.ro.

REZERVA OFERTA

Formular de contact

Esti de acord ca Ford GES sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, in scopuri de marketing?**

În măsura în care ai bifat DA, te rugăm să ne transmiţi cum doreşti să fii contactat, bifând casetele de mai jos.

Email

Telefon

SMS

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

** În cazul in care optati “NU”, veti fi contactat doar pentru campania in curs la care v-ati inscris acum, dar nu veti mai primi informari despre ofertele si campaniile viitoare.

Vezi condiții prelucrare date