Pre-verificare I.T.P.

Cel mai sigur mod de a trece de verificarea I.T.P.

Daca autovehiculul tau are mai mult de 2 ani, trebuie sa treaca prin verificarea tehnica anuala pentru a avea certitudinea ca indeplineste toate criteriile de siguranta pentru circulatia pe drumurile publice si standardele pentru protectia mediului. Cel mai bun loc pentru efectuarea inspectiei este reteaua de reparatori autorizati Ford, printre care se numara si Ford GES.

Fa-ti programarea acum folosind datele de contact de mai jos sau formularul de contact alaturat!

Piese si service
Mirela Apostu
0730 367 386
mirela.apostu@fordges.ro

Autoturisme - gratuita ****

Autoutilitare - gratuita ****

[****] Reparațiile necesare in urma verificarii reprezinta servicii contra cost si se comandă separat. Inspectia se face in service-uri autorizate R.A.R. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si în reteaua de reparatori autorizati Ford. Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2020.


AVANTAJELE ALEGERII UNUI DEALER FORD

Scapi de griji:
  • Pre-verificarea ITP este foarte riguroasa, din motive care tin de siguranta in trafic. Din acest motiv, este foarte posibil ca rezultatul testului sa scoata la iveala nevoia efectuarii unor reparatii suplimentare.
  • Cu Ford GES, poti fi sigur ca aceste reparatii se vor realiza respectand strict standardele, cu tehnicieni instruiti de Ford si folosind piese originale Ford.
  • Acest lucru certifica faptul ca perioada de garantie nu va fi afectata, putand ajuta totodata si la pastrarea valorii autovehiculului in eventualitatea repunerii in vanzare.
Ai informatia la zi si poti sa circuli din nou:
  • In cazul unor reparatii suplimentare, te vom informa de fiecare data.
  • Iti vom oferi preturi excelente si suma totala exacta, insotita de un desfasurator detaliat, in scris, cu prestatiile efectuate si sumele facturate. Acest lucru reprezinta un element din istoricul masinii menit sa linisteasca orice viitor cumparator.
  • Daca nu iti putem repara autovehiculul in aceeasi zi cu pre-verificarea ITP, iti vom oferi rapid o alta programare.
  • Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea autovehiculului.
Formular de contact

Esti de acord ca Ford GES sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, in scopuri de marketing?**

În măsura în care ai bifat DA, te rugăm să ne transmiţi cum doreşti să fii contactat, bifând casetele de mai jos.

Email

Telefon

SMS

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

** În cazul in care optati “NU”, veti fi contactat doar pentru campania in curs la care v-ati inscris acum, dar nu veti mai primi informari despre ofertele si campaniile viitoare.

Vezi condiții prelucrare date