Flote

La Ford GES, ne preocupam sa iti mentinem afacerea dinamica prin oferirea de solutii de mobilitate adaptate atat soferilor auto, cat si administratorilor de parcuri auto si vehicule comerciale. Indiferent de necesitatile tale auto, contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

IMM-uri

Nu conteaza daca detii o afacere mica sau mijlocie, vehiculul tau este un instrument principal al business-ului tau; acesta trebuie sa fie atat fiabil cat si la un pret accesibil. Ford GES iti poate oferi un plan adaptat necesitatilor tale, datorita gamei noastre cuprinzatoare de vehicule, solutiilor de finantare flexibile si serviciilor complete post-vanzare oferite clientilor. 

Flote mari

Atat gama completa si variata de vehicule pentru pasageri si vehicule comerciale, cat si prezenta pe pietele auto si de servicii la nivel mondial fac din Ford un brand global. La Ford GES, avem o solutie pentru orice flota mare, oricare ar fi necesitatile tale.

Sectorul public

Ford are o experienta solida in sectorul public in cadrul multor piete europene, datorita calitatii ridicate a gamei sale variate de produse si solutiilor extrem de competitive. Sustinem sectorul public prin solutii perfect adaptate necesitatilor acestuia.

Masini de serviciu

Ca sofer al masinii companiei in care lucrezi, vei beneficia de toate avantajele Ford: de la gama noastra variata de vehicule, la tehnologii noi la un pret accesibil si servicii complete post-vanzare.

Business Service Club

Ford iti pune la dispozitie programul special Business Service Club (BSC), dedicat clientilor de flota, care include servicii profesioniste de întreţinere pentru masinile companiei tale, inclusiv interventii de natura mecanica si reparatii ori vopsitorie post-accident. Contacteaza-ne pentru informatii. 

Formular de contact

Esti de acord ca Ford GES sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, in scopuri de marketing?**

În măsura în care ai bifat DA, te rugăm să ne transmiţi cum doreşti să fii contactat, bifând casetele de mai jos.

Email

Telefon

SMS

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii

** În cazul in care optati “NU”, veti fi contactat doar pentru campania in curs la care v-ati inscris acum, dar nu veti mai primi informari despre ofertele si campaniile viitoare.

Vezi condiții prelucrare date