Despre noi

Despre Ford GES

Compania General Electronic Service (GES) a fost infiintata in anul 1991, cu principalul obiect de activitate comertul cu amanuntul. In 2001, GES a devenit dealer auto al importatorului Ford in Romania, Romcar si, in acelasi an, a inaugurat showroom-ul din Calea Munteniei Nr. 24, Focsani, Vrancea, in proximitatea a multiple reprezentante auto si cu acces la Drumul National, respectand cerintele standardelor Ford.

In 2006, compania a incheiat parteneriatul cu Business Development Team, ca dealer Ford pentru activitatea de vanzari auto. In 2007, GES a devenit Reparator Autorizat Ford pentru toata gama de lucrari de service Post-Vanzare prin semnarea contractului cu importatorul Romcar, iar din aprilie 2019, Ford GES este dealer autorizat Ford in Romania.

Principalul sector de activitate General Electronic Service (GES) este sectorul auto, cu activitate in domeniile: vanzari auto - pentru intreaga gama de autovehicule si vehicule comerciale Ford, service auto - pentru autovehiculele Ford pentru toata gama de lucrari de service post-vanzare si garantii si comercializarea de piese auto - piese de schimb Ford si accesorii.

In prezent, GES are o echipa de peste 20 de membri si o reprezentanta auto desfasurata pe o suprafata de 10000 mp care include un showroom de 230 mp si un service pentru autovehicule de 270 mp. O companie in plina dezvoltare, Ford GES a avut de-a lungul celor aproape 20 de ani de dealership auto o evolutie ascendenta, cu o crestere constanta a activitatii si a vanzarilor, fiind unul dintre principalii dealeri auto din zona Vrancea.

Interesat de oferta noastră?