Tourneo Connect

FORD TOURNEO CONNECT

Indiferent ca vrei sa transporti 5 sau 7 persoane sau obiecte mari, Ford Tourneo Connect este cea mai buna alegere daca ai nevoie de un autovehicul compact dar cu o capacitate ridicata de incarcare.

Connect te intampina cu variante de motorizare puternice si eficienta, tehnologie sofisticata regasita in mod normal pe modele mai scumpe, exterior modern si interior super-optimizat cu scaune configurabile, plus siguranta de 5 stele Euro NCAP - totul pentru ca si si pasagerii tai sa aveti o calatorie placuta in timp ce rezolvati cat mai multe.


Performanta si eficienta

Pentru Tourneo Connect poti alege motorul premiat Ford EcoBoost sau motorul diesel upgradat EcoBlue, de performanta ridicata si cu economie excelenta de consum. Acestea, in combinatie cu transmisia manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 trepte, iti vor asigura maximum de randament la orice drum.

Functia de oprire-pornire automata este eficienta in oras si optimizeaza si mai mult consumul, impreuna cu modul Eco, care analizeaza activ parametrii de rulare. Beneficiezi, suplimentar, de reincarcarea regenerativa pentru bateria vehiculului, pentru un consum si mai eficient si emisii si mai scazute.


Experienta la volan

Tourneo Connect a fost proiectat pentru a se potrivi cu orice stil de condus. Tehnologiile si sistemele de asistenta abundente iti vor oferi o experienta auto de calitate superioara - de la sistemul de asistenta inteligenta pentru controlul vitezei, faruri automate si asistenta activa la parcare, la sistemul care recunoaste indicatoarele rutiere sau cel de mentinere a benzii de rulare.

Camera video pentru vedere in spate este de mare ajutor in oras, iar panoul de bord are o functie de indicare a distantei. Sistemul de asistenta pentru unghiul mort utilizeaza senzori RADAR, iar senzorii de parcare reduc aparitia tamponarilor. Mai primesti asistenta la pornirea in rampa, stargatoare cu reglare automata in functie de ploaie, iar autovehiculul poate sa "isi dea seama" automat cand esti obosit sau chiar sa apeleze serviciile de urgenta prin Ford SYNC, in cazul unui accident. 


Confort si functionalitate

Construit pentru confort si flexibilitate, Ford Tourneo Connect iti ofera tehnologii inteligente, inclusiv SYNC 3 cu touchscreen color de 6", incarcare wireless pentru anumite smartphone-uri, modem FordPass Connect integrat, iar aplicatia FordPass faciliteaza accesul la si mai multe functii.

Sistemul Quickclear curata rapid parbrizul de gheata, ceata si abur, iar scaunele rabatabile din spate ofera spatiu pana la 5 pasageri sau mai mult loc pentru bagaje si obiecte voluminoase atunci cand sunt pliate. Este disponibil pentru sofer un scaun incalzit si poti alege, optional, sistemul de climatizare automata. Plafonul panoramic ofera mai multa lumina si mai mult aer, iar oglinzile se pliaza automat dupa ce ai parcat.

Siguranta si securitate

Tourneo Connect aduce tehnologii de siguranta multiple, proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau in orice conditii de trafic. Beneficiezi de sisteme precum asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, airbag-uri complete pentru sofer si pasageri, ABS de ultima generatie si multe altele. Pentru siguranta chiar mai mare, poti alege alarma de perimetru sau alarma Thatcham, plus o alarma de rezerva, independenta, suplimentara.

Utilitate

Interiorul masinii, configurabil, este foarte bine optimizat pentru maximum de utilitate la fiecare drum. Ambele variante - 5 sau 7 locuri, au scaune rabatabile. Consola centrala, spatioasa si deschisa, iti permite sa depozitezi toate instrumentele de care ai nevoie. Mai exista 2 usi glisante in spate, asigurand accesul usor la cel de-al doilea rand de scaune, iar daca vrei sa transporti obiecte voluminoase, poti opta pentru o bara de tractare detasabila. In plus, modelul este prevazut cu materiale rezistente la cele mai dure conditii.


Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra