Noul Tourneo Custom

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Noul Tourneo Custom este proiectat anume pentru o mare capacitate de transport de persoane, cu un interior spatios si bine optimizat si cele mai noi tehnologii de siguranta care iti vor oferi liniste deplina. Datorita designului inteligent, modelul este la fel de usor de manevrat ca un automobil, iar cabina excelent optimizata redefineste notiunea de confort pentru pana la 9 ocupanti.

Performanta si eficienta

Tourneo Custom aduce cele mai noi tehnologii si le integreaza intr-un pachet auto complet echipat sa ofere spatiu si eficienta de neegalat. Modelul inglobeaza o serie de sisteme de ultima generatie, proiectata sa creasca atat performanta cat si eficienta masinii - precum motorul Ford EcoBlue de 2.0L, cutia de viteze automata si sistemul de pornire-oprire automata.

Experienta la volan

Ford Tourneo Custom ofera o gama cuprinzatoare de caracteristici care iti vor oferi o experienta excelenta la volan. Pentru sofer, scaunul incalzit si volanul reglabil ofera confort superior in timpul calatoriilor. Utilizarea este usoara datorita feedback-ului superior al comenzilor, cu sau fara incarcatura.

Mai pune pe lista o serie completa de tehnologii de asistenta - pornirea in rampa, controlul vectorului de cuplu si reducerea impactului curentilor de aer laterali si multe altele. Astfel, vei avea la dispozitie un autovehicul care iti va permite sa te concetrezi exclusiv pe bucuria calatoriei, minus efortul resimtit la drum lung.

Confort si functionalitate

Tourneo Custom iti va oferi un confort de prima clasa prin multitudinea de caracteristici special dezvoltate pentru a-ti oferi o experienta auto relaxata tie si celor pana la 8 pasageri ai tai. Vei avea la dispozitie de scaune cu reglaje multiple, tehnologie hands-free, un sistem avansat de climatizare cu zona dubla, zone de depozitare inteligenta si altele, pentru a te putea bucura la maximum de un tranzit net superior catre orice destinatie, aproape sau departe.

Siguranta si securitate

Siguranta este de importanta prioritara pentru orice autovehicul, in special cele de mare capacitate, iar Tourneo Custom nu face exceptie.

Pentru siguranta ta, a celorlati ocupanti si a celorlalti participanti la trafic, modelul aduce o echipare completa cu tehnologii care iti vor oferi siguranta 360, cotata cu 5 stele Euro NCAP.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra