Noul Tourneo Courier

NOUL FORD TOURNEO COURIER

Noul Tourneo Courier se afirma prin stilul modern, deosebit de functional si prin capacitatea ridicata de transport pentru persoane si provizii. Compact si versatil, Tourneo Courier poate transporta pana la 5 persoane sau poti personaliza spatiul interior pentru a depozita obiecte mai voluminoase.

Adauga tehnologiile avansate de asistenta care iti permit sa fii in permanenta in contact cu drumul si cele de conectivitate care te mentin mereu la dispozitia celor care au nevoie de tine, plus un nou design care creste eficienta si vei avea alaturi un autovehicul special construit sa iti transporte in cele mai bune conditii intreaga familie sau o incarcatura completa.


Performanta si eficienta

Cea mai importanta caracteristica a noului Tourneo Courier este economia de consum, facilitata de motorul premiat multiplu EcoBoost de 1.0 litri, care lucreaza complementar cu functia de pornire-oprire automata si cu transmisia cu 6 trepte de viteza pentru optimizarea maxima a consumului.

Intervalele de service au fost extinse atat pentru varianta pe benzina cat si pe motorina iar spre deosebire de MVP-urile mari, Tourneo Courier are un diametru de bracare de numai 10.5 m. In plus, motorul revolutionar EcoBoost pe benzina de 1.0L iti ofera puterea la care te-ai astepta de la un motor de 1.6L conventional.


Experienta la volan

Cu Tourneo Courier, beneficiezi de un interior spatios, flexibil si functional si de tehnologii avansate, inclusiv directie servoasistata electric si camera video spate cu senzori de parcare.

Pentru a-ti duce la bun sfarsit treburile in fiecare zi cu incredere, in completarea pachetului vin sistemul de asistenta la pornirea din rampa, farurile automate care detecteaza conditiile de lumina scazuta si se actioneaza automat, plus sistemul de infotainment de ultima generatie Ford SYNC care include, pe langa conectivitate deplina, si asistenta de urgenta, care te poate ajuta in cazul in care este detectat un accident, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.


Confort si functionalitate

La Tourneo Courier, interiorul modern si inteligent creste confortul si accesibilitatea, cu o gama de caracteristici standard care iti vor oferi o calatorie placuta la fiecare drum. Tourneo Courier aduce sistem de infotainment SYNC 3 cu touchscreen color de 6", care recunoaste inclusiv comenzi vocale, pentru conectivitate 100%.

In afara de conectivitate, beneficiezi de dotari cuprinzatoare de functionalitate - de exemplu, sistem de andocare pe bord pentru device-urile tale, scaune pliabile in spate pentru pana la 3 pasageri, usi glisante spate, stergatoare cu reglare automata in functie de ploaie si un spatiu pentru bagaje de peste 708L. Poti alege optional chiar si un sistem de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control.


Siguranta si securitate

Ford Tourneo Courier este complet echipat cu sisteme de siguranta de ultima ora, care iti vor oferi protectie tie, pasagerilor si masinii tale, prevenind accidentele sau reducand efectele celor care au loc. Controlul electronic al stabilitatii si controlul tractiunii iti monitorizeaza constant deplasarea. Ai avertizare timpurie in cazul unei pene si sistem de reducere a efectului de rasturnare. Cei mici vor fi in siguranta datorita punctelor de fixare ISOFIX pentru scaunele de copii. Lista mai include ABS si distributia electronica a fortei de franare, sistem de stabilizare a remorcii, precum si 2 optiuni de alarma cu nivel inalt de securitate.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra