Noul Ford Ranger

NOUL FORD RANGER

Construit sa cucereasca lumea. Noul Ford Ranger este o forta demna de luat in seama atunci cand vine vorba de camionete. 

Robust, performant si functional, echipat cu tehnologie si sisteme de ultima generatie, acest pickup iti va fi alaturi atunci cand vei munci la capacitate maxima in zone greu accesibile.

Performanta si eficienta

Noul Ford Ranger a fost proiectat sa te sustina sa muncesti mai mult si mai eficient. Cu o noua gama de motoare puternice si cu consum redus, care lucreaza impreuna cu o noua transmisie avansata plus o serie de tehnologii si sisteme deosebit de utile - inclusiv auto start-stop si computer integrat pentru calatorii, aceasta camioneta imbina armonios puterea si inteligenta.

Primesti o noua tehnologie avansata a motorului, consum optimizat, emisii reduse, o transmisie sofisticata - la alegere, automata sau manuala, computer de bord de urmatoarea generatie plus multe alte functii si caracteristici care asigura performanta fara compromis.


Experienta la volan

Lucreaza mai mult si mai inteligent cu noul Ranger, special proiectat si dezvoltat pentru a rezolva treburile. Datorita tehnologiilor si sistemelor complete, cel mai vandut pickup din Europa iti va fi alaturi pentru a-ti creste semnificativ randamentul si productivitatea.

Cateva dintre sistemele avansate de asistenta sunt: recunoasterea indicatoarelor rutiere, mentinerea benzii de rulare, senzori de parcare, asistenta la pornirea si coborarea in panta, precum si asistenta activa la parcare - totul pentru control total si efort redus.


Confort si functionalitate

Noul Ranger este rezistent si dur, fara sacrificiul confortului. Pe langa o serie completa de sisteme si tehnologii moderne, pentru prima data, modelul este disponibil si cu un modem incorporat FordPass Connect si mai ai sistem de info-divertisment SYNC 3 de ultima generatie.

Designul inteligent al hayonului permite o incarcare si o descarcare mai usoara, ai mai mult spatiu de depozitare in cabina, iar Ranger vine cu sistemul de navigatie complet cu touchscreen de 8" si audio DAB. Toate acestea si multe altele pentru o experienta confortabila si functionala.


Siguranta si securitate

Camioneta incorporeaza multiple tehnologii inteligente de siguranta si securitate, care te protejeaza pe tine, pasagerii si vehiculul tau si pe ceilalti participanti la trafic. Mai primesti asistenta pre-coliziune, pachet complet de airbaguri plus multe sisteme de securitate avansate care iti ofera liniste pe orice drum, chiar si cu incarcatura maxima.

Utilitate

Privind utilitatea, noul Ranger are o capacitate de transport de 1000kg si poate remorca pana la 3500kg. Are o garda la sol de 237mm si se poate deplasa cu usurinta fara probleme prin apa adanca de pana la 800mm. Fiecare detaliu al acestui pickup premiat a fost precis dezvoltat pentru adaptabilitate, fiabilitate si randament.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Ranger.