Noul Ford Transit Van

NOUL FORD TRANSIT VAN

Incarca noul Ford Transit Van si porneste la drum! Pentru logistica desavarsita si randament fara efort, aceasta autoutilitara moderna aduce tehnologie mai inteligenta, motor mai puternic si mai eficient plus un design nou si o capacitate de transport net superioara.

Performanta si eficienta

Fii mai productiv si mai eficient cu noul Transit Van. Poti alege dintr-o gama de motoare moderne, proiectate pentru cerinte precise, iar noua transmisie automata disponibila, cu 10 trepte, te va ajuta sa fii mereu in treapta potrivita pentru drumul pe care esti si pentru sarcina pe care o transporti.

Mai ai la dispozitie multiple tehnologii sofisticate, printre care auto-start-stop si controlul accelerarii, iar pentru eficienta maxima, noul Transit Van este disponibil acum si ca vehicul electric hibrid, cu sistem de reincarcare regenerativa inteligenta.

Experienta la volan

Noul Ford Transit Van este echipat cu tehnologii avansate, care te vor ajuta sa muncesti mai inteligent si mai eficient. Transit aduce sistem de asistenta pentru unghiul mort si alerta la intersectarea cu traficul, asistenta activa la parcare, tempomat inteligent si este prevazut chiar si cu o noua camera video retrovizoare si camera frontala cu vedere larga, pentru o perspectiva completa 360.

Directia servoasistata electric reactioneaza rapid si ai modur de condus selectabile. Cand lucrurile devin dificile, sistemul AWD inteligent, disponibil pe unele modele, faciliteaza o deplasare mai sigura. Mai ai asistenta la pornirea din rampa si stabilizare in conditii de vant lateral, pana si un sistem inteligent care detecteaza si te avertizeaza cand esti obosit.

Confort si functionalitate

Interiorul noului Transit Van a fost construit pentru confort, functionalitate si reducerea oboselii resimtite in timpul zilelor lungi de munca. Designul inteligent al cabinei ofera multiple optiuni de depozitare, materialele sunt rezistente, iar tehnologiile inteligente printre care modemul FordPass Connect integrat, sistemul de infotainment SYNC 3 sau optiunea de scaune incalzite iti vor oferi o experienta utilitara relaxata si cu efort redus.

Siguranta si securitate

Noul Transit van ofera siguranta si securitate avansate, pentru protectia ocupantilor si incarcaturii sale. Vei avea in echiparea standard asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si tehnologie RADAR, controlul stabilitatii, virajelor si la rasturnare, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, airbag-uri care protejeaza din orice unghi si alarme avansate, pentru liniste deplina atunci cand vine vorba de autovehiculul, incarcatura si uneltele tale.

Utilitate

Transit Van ofera un spatiu de incarcare generos, de 15.1 metri cubi, iar multimita usii laterale actionate electric si usii posterioare, cu blocare la un unghi de 270 de grade, vei avea acces usor la incarcatura ta. Cu o capacitate de transport pana la 2.7 tone, nu ve fi pus niciodata in dificultate. Iar daca ai nevoie de o incarcatura suplimentara, poti solicita un carlig de remorcare montat din fabrica. Zona de incarcare este iluminata, iar sistemele de ancorare a incarcaturii sunt practice si sigure. In plus, vei avea spatii de depozitare multiple, prize si porturi USB la indemana pentru toate dispozitivele tale.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra