Noul Ford Transit Custom

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM

Rezistent, practic si inteligent, noul Ford Transit Custom este viitorul vehiculelor comerciale. Acum, modelul aduce o gama si mai larga de tehnologii inovatoare, la care se adauga o mai mare eficienta si un design imbunatatit, pentru ca tu sa ai la indemana cele mai puternice unelte pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit.

Performanta si eficienta

Noul Transit Custom a fost proiectat sa iti ofere o combinatie de putere si eficienta de consum si emisii fara compromis. Ai tehnologie avansata pentru motorizare si performante net superioare, cu tehnologii mecanice si electronice de noua generatie care lucreaza impreuna pentru a-ti asigura cele mai bune conditii de munca.

Experienta la volan

Agil si adaptabil, noul Transit Custom se conduce usor si iti va face munca mai usoara. Bine adaptat la conditii variate de drum si stiluri diferite de condus, Transit Custom te va ajuta sa fii cu atat mai eficient pe masura ce duci treburile la bun sfarsit, cu un efort redus, pentru ca tu sa te poti concentra exclusiv pe munca ta.

Confort si functionalitate

In Transit Custom, rezistenta se imbina cu confortul si functionalitatea, pentru utilitate totala fara sacrificiul placerii de a conduce. Designul optimizat ofera spatiu de depozitare din plin, iar gama completa de tehnologii inteligente din dotare, inclusiv conectivitate totala prin SYNC, faciliteaza usurinta de folosire si accesibilitate.

Siguranta si securitate

Siguranta este una dintre principalele preocupari Ford, iar noul Transit Custom stabileste noi standarde pentru un vehicul comercial privind protectia pasagerilor si a incarcaturii sale. Modelul aduce o gama variata de tehnologii moderne de asistenta a soferului care ajuta in situatii potential periculoase si previn sau diminueaza efectele evenimentelor nedorite de pe traseu. Exista, de asemenea, un invelis al caroseriei extrem de solid si o serie de sisteme inteligente de control si stabilitate, care vor asigura siguranta si securitate deplina.

Utilitate

Noul Ford Transit Custom este bine echipat cu caracteristici inovatoare si practice, care te vor ajuta sa lucrezi mai usor si mai eficient. Ai la dispozitie spatiu de incarcare generos cu acces usor si, totodata, Transit Custom a fost proiectat sa mentina costul de proprietate la un nivel minim.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra