Noul Ford Transit Courier

NOUL FORD TRANSIT COURIER

Transit Courier iti ofera capacitatea unei furgonete mari cu eficienta unei furgonete mici. Pentru drumuri mai putin obositoare si calatorii mai economice, Courier este ideal. Adauga eficienta de consum, emisii reduse, conectivitate totala plus un design interior incapator si imagineaza-ti ca toate le vei avea standard pe aceasta furgoneta performanta si flexibila.

Performanta si eficienta

Noua furgoneta Transit Courier este eficienta, agila si usor de condus. Modelul imbina puterea si dinamica de condus cu economia excelenta de consum si emisiile reduse.

Motorul Ford EcoBoost 1.0 pe benzina, premiat si motorul Duratorq TDCi 1.5 lucreaza impreuna cu o cutie de viteze manuala deosebit de eficienta pentru performanta fara compromis si timp de reactie redus in orice conditii de drum.

In plus, vei avea la dispozitie o aerodinamica imbunatatita si sistem auto start-stop. Iar indiferent de motorul pe care il alegi, acesta se va incadra in standardele stricte de emisii Euro 6.2.

Experienta la volan

Furgonul Ford Transit Courier este spatios, atat pentru incarcatura transportata cat si pentru pasageeri. Cabina este complet echipata cu tehnologii si sisteme inteligente, iar designul interior este optimizat pentru spatiu si confort.

Printre sistemele care reduc efortul chiar si in cursele lungi se numara: tempomatul cu dispozitiv reglabil de limitare a vitezei si camera video spate, care in tandem cu senzorii de parcare scade bataile de cap in traficul aglomerat din oras. Ai si un plus de control la pornirea din rampa cu sistemul dedicat de asistenta, precum si asistenta pentru situatii critice prin Ford SYNC.

Confort si functionalitate

Cabina Transit Courier combina designul modern si interiorul super optimizat cu tehnologii atent dezvoltate pentru confort si functionalitate. Beneficiezi de conectivitate completa prin SYNC 3, faruri automate, stergatoare care se regleaza automat in functie de ploaie si functie Ford EasyFuel pentru o alimentare rapida si usoara.

Printre beneficiile standard se mai numara un sistem de andocare pe bord pentru dispozitivele tale, sistem de dezaburire si dezghetare rapida a parbrizului si mai poti alege optional un sistem avansat de climatizare.

Transit Courier este prevazut cu spatii de depozitare utile peste tot, farurile se aprind automat in functie de necesitati, iar oglinzile se rabateaza electric dupa ce ai parcat.

Siguranta si securitate

Inteligent si sigur, noul Transit Courier ofera tehnologii moderne de securitate pentru protectia ocupantilor autovehiculului tau si a celorlalti participanti la trafic. Beneficiezi de sisteme precum controlul electronic al stabilitatii si al tractiunii, monitorizarea in timp real a presiunii din pneuri, ABS avansat cu distributia electronica a fortei de franare, airbaguri 360 si sistem de prevenire a rasturnarii, precum si inchidere centralizata si 2 optiuni de alarma cu grad ridicat de siguranta.

Utilitate

Cu spatiu generos si acces usor, noul Transit Courier face orice munca sa fie usoara. Podeaua de incarcare de 1620mm poate suporta pana la 600kg, iar cu ajutorul scaunului pasagerului care se poate rabata, poti transporta obiecte de pana la 2.59m lungime. Totodata, ai o usa glisanta laterala care permite incarcarea si descarcarea usoara. Sistemele de ancorare laterala a incarcaturii sunt extrem de practice, iar toate materialele din interiorul habitaclului au rezistenta maxima. In plus, beneficiezi de intervale de service extinse pentru motoarele pe motorina.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Transit Courier.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra