Ford Transit Minibus

FORD TRANSIT MINIBUS

Ford Transit Minibus a fost conceput pentru escapade rapide si confortabile si aduce un design avansat, functional si spatiu suficient pentru pana la 18 persoane, in functie de ampatamentul ales - mediu, lung sau extins. 

Microbuzul ofera o experienta de condus excelenta si confort pentru toti pasagerii tai, impreuna cu sisteme de ultima generatie, precum tempomatul care se adapteaza automat la conditiile de trafic, sistemul de infotainment Ford SYNC, schimbari mai eficiente ale treptelor de viteza si control electronic al stabilitatii.

In plus, vei avea intervale de service extinse pentru mai putin timp petrecut in afara soselei.

Performanta si eficienta

Ford Transit Minibus iese in evidenta prin putere si cuplu, plus eficienta de consum, care mentine costurile operationale la un nivel scazut. Poti alege dintr-o gama de motoare diesel TDCi de 2.2L, de 125 CP sau 155 CP, Euro IV si cutiile de viteze in 6 trepte, care lucreaza impreuna cu sistemul de reducere catalitica selectiva cu lichid AdBlue si filtru de particule, totul pentru economie de consum si emisii reduse.

Microbuzul mai aduce sistem de reincarcare regenerativ inteligent pentru baterie, iar in oras te va ajuta functia pornire-oprire automata care, in combinatie cu controlul acceleratiei, poate reduce consumul cu pana la 15%, in functie si de stilul tau de condus.

Experienta la volan

Minibus iti pune la dispozitie tempomat adaptiv, camera video spate, sistem de asistenta la pornirea din rampa, precum si senzori care faciliteaza procedura de parcare si faza lunga automata - deoarece conducerea unui autovehicul mare de pasageri implica un set aparte de nevoie.

Sistemul de control activ al incarcaturii lucreaza impreuna cu cel electronic de control al stabilitatii pentru siguranta totala. Sistemul de infotainment Ford SYNC iti ofera conectivitate totala si asistenta de urgenta in situatii critice, iar Transit Minibus este echipat chiar si cu un sistem care detecteaza si te avertizeaza atunci cand esti obosit.

Confort si functionalitate

Transit Minibus optimizeaza confortul si functionalitatea pentru sofer si pasageri printr-o serie completa de caracteristici inovatoare. Vei avea la dispozitie optiunea unui scaun pentru sofer reglabil in 10 pozitii cu suport lombar, raft pentru bagaje deasupra capului pasagerilor, aer conditionat separat pentru compartimentul de pasageri din spate, plus scaune reglabile pentru pasageri.

Accesul este facil din toate unghiurile cu usa laterala glisanta, ai sistem de asistenta la pastrarea benzii de rulare, iar facurile se aprind la viraje. Vei mai avea geamuri laterale spate fumurii si glisante, un diametru de bracare de doar 11.9m, iar sistemul Quickclear curata eficient parbrizul de gheata, ceata si abur.

Siguranta si securitate

Transit Minibus intruneste cerintele extinse de siguranta si securitate specifice autovehiculelor de transport pasageri de mare capacitate, cu tehnologie avansata care te va proteja pe tine, pasagerii tai si pe ceilalti participanti la trafic si vor preveni sau reduce impactul evenimentelor negative in timpul curselor.

Modelul aduce control electronic al stabilitatii si al virajelor si ai putere suplimentara la franarea de urgenta prin sistemul de asistenta dedicat. Vei beneficia de protectie continua impotriva rastrurnarii si aderenta maxima cu efort minim prin sisteme specifice avansate, iar airbag-urile complete protejeaza suplimentar. In plus, microbuzul este prevazut cu un sistem de stabilizare a remorcii, precum si cu alarma de perimetru.

Utilitate

Transit Minibus este construit pentru a reduce la minimum costurile de exploatare si intretinere – de la piese cu o rezistenta ridicata la uzura si usor de inlocuit, la intervale de service extinse, garantii pe perioade mai mari si motoare cu consum de combustibil optimizat. Totul pentru a te ajuta sa profiti la maximum de investitia ta.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra