Ford Transit Autosasiu

FORD TRANSIT AUTOSASIU

Practic, rezistent si eficient, Ford Transit Autosasiu a fost proiectat sa munceasca si sa reziste mult. Vei avea curse mai putin obositoare si mai economice cu tempomatul reglabil inteligent, conectivitate totala cu tehnologia hands-free SYNC 3, iar noile motoare Ford EcoBlue TDCi de 2L au un consum redus si emisii reduse. Controlul electronic al stabilitatii ofera incredere in orice conditii, iar modelul este o baza solida pentru conversia si echiparea cu toate tipurile standard de caroserie si majoritatea solutiilor personalizate.

Poti alege intre optiunile de cabina simpla sau dubla - de la L1 la L5 (ssiu scurt, mediu, lung, extins si extra lung), cu spatiu de pana la 7 persoane in cabina dubla. Alege un autosasiu Transit cu cabina si vei avea posibilitatea de a construi un vehicul produs aproape la comanda, pentru business-ul tau.

Performanta si eficienta

Ford Transit Autosasiu iti ofera sansa sa alegi din noua serie de motoare Ford EcoBlue TDCi de 2L, care ofera putere mai mare, consum si emisii reduse, conform standardelor stricte Euro 6.2. Beneficiezi de controlul acceleratiei si start-stop automat, care te ajuta sa reduci cheltuielile de exploatare si costul proprietatii si sa amplifici la maximum randamentul investitiei. In plus, un indicator luminos de pe bord iti arata cel mai bun moment de schimbare a treptei de viteza, pentru o eficienta maxima a consumului de combustibil si spre deosebire de sistemele conventionale, ai sistem regenerativ inteligent de incarcare a bateriei platformei.

Experienta la volan

Autosasiul cu cabina Transit iti ofera confort, accesibilitate si conectivitate, oriunde te-ar purta munca si o multitudine de caracteristici inovatoare care maximizeaza randamentul si utilitatea. Noile motoare Ford EcoBlue 2.0L TDCi de 130 CP si 170 CP sunt disponibile cu noua transmisie automata SelectShift cu 6 trepte, care asigura o experienta la volan mai usoara si mai relaxata. Tempomatul reglabil te ajuta sa ai drumuri mai putin obositoare si mai economice si ai o alerta care te atentioneaza cand parasesti banda din greseala.

Vei avea maximum de control in viraje cu sistemul de control al vectorului de cuplu de torsiune, sistemul AWD inteligent iti ofera incredere chiar si in conditii de drum schimbatoare si vei avea un plus de control la demararea din rampa cu sistemul de asistenta dedicat. Modelul mai aduce un sistem de control care lucreaza impreuna cu cel de control al stabilitatii si se adapteaza in functie de incarcatura transportata si vei beneficia chiar de asistenta de urgenta prin Ford SYNC si de avertizare atunci cand vehiculul detecteaza ca esti obosit.

Confort si functionalitate

Autosasiul cu cabina Transit a fost proiectat sa ofere utilitate superioara si incorporeaza tehnologii concepute special pentru a te sustine in timpul muncii. Ai tehnologia avansata cu hands-free SYNC 3, pentru conectivitate 100%, iar scaunul soferului este complet reglabil, impreuna cu volanul. Sistemul Ford EasyFuel iti permite sa alimentezi mai rapid si mai usor si poti inchide sau deschide toate geamurile cu o singura atingere a unui buton. In plus, ai prize in cabina pentru incarcarea tuturor dispozitivelor tale.

Siguranta si securitate

Ford Transit Autosasiu iti permite sa lucrezi relaxat si in siguranta - de la eliminarea stresului in cazul pornirilor din rampa la un sistem care poate apela serviciile de urgenta in locul tau – toate tehnologiile de care ai nevoie pentru a te putea concentra mai mult pe munca si mai putin pe manevrarea vehiculului.

Primesti control electronic al stabilitatii cu protectie continua impotriva rasturnarii, sistem de stabilizare a remorcii si controlul virajelor. Ai aderenta maxima cu efort minim cu sistemul avansat de control al tractiunii. Vei beneficia si de putere suplimentara pentru franarea de urgenta si avertizare din timp in cazul unei pene, precum si airbag-uri pentru sofer, pasager, laterale si tip cortina.

In plus, sistemul de franare special inglobeaza etriere cu 4 pistoane si discuri ventilate, pentru o si mai buna siguranta si asistenta suplimentara.

Utilitate

Autosasiurile cu cabina Ford sunt versatile si flexibile si constituie o platforma ideala pentru personalizare si specializare la comanda. Adauga un cost redus al proprietatii si vei avea randament si profitabilitate maxime pentru afacerea ta. Beneficiezi de un sasiu plat si rezistent, cu multiple optiuni, inclusiv pentru sarcini dificile, iar cadrul robust din otel presat are rezistenta mare la deformare si puncte de montare a caroseriei si console spate cu montaj cu bolturi, unde este cazul. Poti alege dintre variante multiple de cabina pentru spatiul care iti este necesar pentru echipa ta si vei beneficia, de asemenea, de cele mai lungi intervale de service din clasa sa. Garantia standard anti-perforare este de 12 ani si te poti bucura de asistenta de specialitate la Centrele Ford Transit.

Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Ford Transit Autosasiu