Noul Ford Puma

NOUL FORD PUMA

Ford Puma, primul hybrid produs in Romania!

Cu un design inovator si cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford, Puma se afirma prin design indraznet si un motor foarte eficient. Conceput pentru placerea de a conduce, noul Puma deschide calea unei noi generatii de masini hibride, cu consum optimizat, emisii semnificativ reduce, performante de top si o experienta inedita la volan.


Performanta si eficienta

Noua Puma deschide calea unei noi generatii de autovehicule hibride, cu dotarea Mild Hybrid, cu autoincarcare. Modelul ofera o gama avansata de dotari optionale hybrid pentru motoarele pe benzina EcoBoost, de 6 ori premiate Motorul International al Anului.

Cu Puma vei avea putere si performanta, precum si economie si emisii reduse. Adauga o transmisie care imbunatateste dinamica de condus si optimizeaza si mai mult consumul impreuna cu functia de pornire-oprire automata si vei castiga la fiecare calatorie.

Experienta la volan

Ford Puma este echipat standard cu o serie de tehnologii moderne care fac condusul o placere. Printre acestea se numara Ford Co-Pilot 360 cu tempomat adaptiv, asistenta la virare de urgenta, nu mai putin de 5 moduri de deplasare selectabile in functie de conditiile de drum si altele. Informatiile esentiale sunt afisate pe consola de bord de 12.3" cu teme de culoare care se schimbat automat, iar camera de vedere spate se activeaza automat cand intri in marsarier.

Mai beneficiezi de alerta privind sensul de mers incorect, asistenta la pornirea din rampa, faruri LED care asista in viraje peste 30 grade, iar Puma poate chiar recunoaste anumite semne de circulatie pe care tu le-ai putea rata. Si nu in ultimul rand, modelul aduce si un sistem care te avertizeaza atunci cand dai semne de oboseala, totul pentru o experienta de condus fara griji.


Confort si functionalitate

Habitaclul Puma are un design elegant si inteligent, cu tapiterie din piele si un spatiu interior foarte eficient optimizat. Scaunele frontale au suport lombar si functia de masaj, iar tehnologiile inovatoare asigura control complet - de la consola de bord digitala de 12.3" cu ecran colo tactil, la sistemul modern de info-divertisment SYNC 3 care deschide o lume a conectivitatii inaintea ta.

Puma este disponibil cu un sistem audio B&O premium, cu o configuratie bogata de 10 difuzoare puternice, care reda cu maximum de fidelitate piesele tale favorite. Poti opta pentru un plafon panoramic pe intreaga lungime a masinii, scaune frontale si volan incalzite sau sistem automat de climatizare, iar interiorul ergonomic si bine distribuit iti ofera tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de fiecare iesire cu Puma.


Siguranta si securitate

Siguranta este o prioritate, iar Puma nu face exceptie. Modelul aduce sisteme avansate de securitate, pentru protectia 360 a vehiculului si a pasagerilor tai. Ai sistem de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si franare de urgenta, avertizare din timp in cazul unei pene si control electronic al stabilitatii si tractiunii.

Mai beneficiezi de un pachet 100% de airbag-uri pentru toate laturile interiorului, puncte ISOFIX pentru fixarea scaunelor de copii iar sistemul de alarma inovator permite ca usile sa nu mai poata fi descuiate din interior, chiar daca un potential intrus a spart o fereastra laterala pentru a intra - toate lucreaza impreuna pentru liniste deplina ca proprietar Puma.


Utilitate

Un model de ultima generatie ca Puma nu trebuie sa se afirme doar prin design si tehnologie. Ford Puma nu face compromis cand vine vorba de utilitate si aduce cea mai buna capacitate de incarcare pe spate din clasa sa. Spatiul sau de incarcare include noul compartiment inovator MegaBox cu pozitie mai joasa, care iti ofera un spatiu suplimentar de transport de 80 de litri si poate gazdui obiecte de pana la 115 cm inaltime. Pe langa asta, MegaBox are si o captuseala impermeabila si dop de scurgere, fiind ideal pentru transportul echipamentelor sport sau obiectelor ude.

Scaunele spate pot fi divizate 60/40 si se pot chiar rabata 100%, iar hayonul hands-free este foarte util atunci cand ai mainile ocupate cu provizii sau echipamente. Iar daca vrei sa transporti obiecte mari, poti alege sinele de plafon si/sau bara de tractare detasabila - astfel, vei avea partea de utilitatea care completeaza design-ul indraznet si tehnologia auto de ultima generatie.


Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Noul Ford Puma.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra