NOUL FORD MONDEO

Design contemporan si o experienta rafinata la volan.

Noul Mondeo, disponibil si in varianta hybrid, iti aduce ce este mai bun din ambele lumi si imbina deosebit de eficient puterea si accesibilitatea. Tehnologiile de ultima ora din dotare iti vor oferi confort complementar performantei si fiecare calatorie va deveni o placere in interiorul unuia dintre cele mai avansate modele din clasa sa.

Alege noul Ford Mondeo, incorporarea rafinamentului.


Tehnologie Hybrid

Ford Mondeo este disponibil in si varianta de vehicul electric hibrid, cu un motor conventional pe combustibil fosil si unul electric, pe baterie. Sistemul schimba automat intre sistemele de propulsie sau le foloseste pe ambele, iar franarea regenerativa reincarca bateria de inalta tensiune. Pe langa asta, ai la dispozitie cele mai noi tehnologii hibride si de consum optimizat pentru economie excelenta si emisii mai reduse.

Performanta si eficienta

Noul Mondeo iti ofera sansa sa alegi dintr-o gama completa de motoare puternice si de inalta eficienta - hybrid, pe benzina sau motorina si este dotat cu cele mai recente tehnologii pentru performanta maxima si eficienta, economie de consum si emisii semnificativ reduse, indiferent de varianta de motor pe care ai ales-o.

In acelasi timp, cu Mondeo vei avea functia de pornire-oprire automata, reincarcare regenerativa pentru baterie, aerodinamica superiara precum si alegerea dintre 2 variante de transmisie - manuala cu 6 viteze sau automata cu cadran rotativ - ambele cu acceleratie si cuplu best-in-class, totul pentru randament maxim in orice conditii de rulare.


Experienta la volan

Experienta este importanta iar Mondeo te sustine sa iti pui in valoare potentialul. Cu cele mai noi tehnologii de asistenta pentru sofer, ai tempomat adaptiv cu auto start-stop, lumini de zi LED, sistem care te mentine pe banda de rulare fara exceptie, tractiune integrala inteligenta, precum si suspensie multi-brat reproiectata si altele - totul pentru o calatorie linistita si placuta.

Modelul mai recunoaste indicatoarele rutiere, are faza lunga automata, asistenta pentru unghiul mort si pentru plecarea din rampa, servodirectie si, nu in ultimul rand, asistenta de urgenta prin Ford SYNC, care te poate ajuta in cazul unui accident chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.


Confort si functionalitate

Mondeo este deosebit de confortabil si functional si vine in intampinarea celor in permanenta miscare ca un partener bine pregatit pentru orice drum in oras si afara. 

Prin FordPass Connect este mereu conectat cu cei care au nevoie de tine, iar prin aplicatia FordPass poti accesa si mai multe functionalitati pentru conectivitate totala. In combinatie cu sistemul de info-divertisment de ultima generatie SYNC 3, vei avea la varful degetelor toate comunicatiile de care ai nevoie, iar datorita design-ului inteligent ai tot spatiul de care ai nevoie. Poti alege chiar si un sistem de navigatie avansat Sony DAB cu 12 difuzoare. De asemenea, poti alege optional si climatizare automata.

Siguranta si securitate

Noul Ford Mondeo aduce standard o serie de sisteme avansate de securitate care te vor mentine in siguranta pe tine, pasagerii tai, si pe ceilalti participanti la trafic. De la asistenta pre-coliziune si controlul electronic al stabilitatii, asistenta la franarea de urgenta, pana la inchiderea centralizata a usilor cu telecomanda si constructia solida si moderna, Mondeo este pregatit sa iti ofere siguranta si liniste deplina.


Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Ford Mondeo.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra