Noul Ford Kuga

NOUL FORD KUGA

Noul Ford Kuga este cel mai avansat SUV hybrid Ford, economic, silentios si cu sisteme sofisticate care iti vor oferi o experienta unica la volan. Modelul aduce cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si este complet echipat cu functii de asistenta pentru sofer, fiind pregatit sa te sustina in mod dinamic sa ai cea mai placuta calatorie la fiecare iesire.

Motorul plug-in hybrid de inalta eficienta ofera randament puternic, consum redus si o autonomie electrica de pana la 56 km, fiind usor sa treci in modul electric prin simpla apasare a unui buton. O lume a conectivitatii se deschide inaintea ta, tehnologia avansata de protectie a pasagerilor si pietonilor ajuta in conditii de trafic dificil, iar design-ul modern va intoarce priviri oriunde il vei conduce.

Performanta si eficienta

Noul Ford Kuga, disponibil cu optiunile hybrid pe benzina si diesel, va intruni cu siguranta necesitatile tale, oricare ar fi acestea. Modelul aduce cea mai avansata tehnologie hybrid de la Ford in multiple variante de motorizare, potrivite pentru fiecare stil de sofat, cu economie excelenta de consum si emisii CO2 reduse, conform cu standardele stricte Euro 6.2.

Pune pe lista o cutie de viteze deosebit de performanta, manuala in 6 trepte sau automata cu 8 si cadran rotativ, 5 moduri de deplasare selectabile in functie de preferintele momentului, pornire-oprire automata pentru 10% economie in plus in oras si reincarcare din mers a bateriei electrice.

Experienta la volan

Noul Ford Kuga imbina eficient stilul elegant cu randamentul puternic pentru cea mai buna experienta SUV hybrid marca Ford. O serie de tehnologii de asistenta de ultima ora il adapteaza perfect oricaror conditii rutiere si stiluri de condus. Beneficiezi standard de: tempomat adaptiv cu recunoasterea indicatoarelor rutiere, sistem de centrare pe banda de rulare, asistenta activa la parcare pe modelele cu cutie de viteze automata, afisaj HUD (head-up display), asistenta la pornirea din rampa si tot ce mai ai nevoie pentru a te putea concentra mai mult pe placerea de a conduce decat pe condus in sine.

Confort si utilitate

Cu noul Ford Kuga, aventura incepe din interior. Avand un design modern si dinamic, iti ofera o experienta energizata, cu o lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, navigatie la bord, actualizari in timp real privind traficul si multe alte tehnologii care vin in completarea interiorului spatios si bine organizat pentru ca tu sa te simti excelent la fiecare iesire.

Controlul functiilor de baza la Kuga de la distanta ofera beneficii multiple la capitolul accesibilitate, hayonul care poate fi actionat hands-free este deosebit de util celor cu mainile ocupate si, extra, primesti plafon panoramic, control activ al zgomotului, scaune incalzite fata si volan incalzit, sistem audio high-end si, nu in ultimul rand, sistem de dezghetare si dezaburire rapida a parbrizului. 

Siguranta si securitate

Noul Ford Kuga aduce standard o serie de tehnologii inteligente avansate care te protejeaza pe tine, familia ta si pe ceilalti participanti in trafic cu un standard de 5 stele Euro NCAP.

Echiparea standard include: asistenta pre-coliziune, control electronic al stabilitatii, monitorizarea presiunii din pneuri, alarma Thatcham sofisticata si, in plus, modelul are puncte ISOFIX pentru fixzarea scaunelor de copii, oferindu-ti sansa sa montezi pana la 2 scaune speciale pentru juniori.

Utilitate

Pentru o experienta auto superioara, in completarea design-ului exterior dinamic si modern vin spatiul interior flexibil si adaptabil plus o gama variata de caracteristici de utilitate. Astfel, Kuga este excelent adaptat calatoriilor scurte si lungi, catre orice destinatie - scaunele din spate sunt glisante, marind capacitatea de depozitare cu 67 L atunci cand sunt rabatate. In plus, exista un spatiu de pana la 645 L in spatele celui de-al doilea rand de scaune, rabatarea acestorea marind capacitatea de depozitare si transport de provizii pana la 1530 L.

In interior, design-ul este curat si ordonat, cu multiple spatii de depozitare in cabina. Barele de plafon din aluminiu sunt deosebit de utile la iesiri in extravilan si contribuie la aspectul de SUV premium, iar carligul de remorcare optional detasabil al modelului se rabateaza usor in spatele barei de protectie atunci cand nu este utilizat.

Alte modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra