FORD FIESTA

Ford Fiesta aduce un design compact dar puternic si tehnologii avansate pentru o experienta auto excelenta, in oras si afara.

Disponibil cu motorul Ford EcoBoost pe benzina, de 1.0L, de 5 ori premiat Motorul International al Anului, plus o serie de tehnologii de asistenta de noua generatie, Ford Fiesta iti va oferi performanta si eficienta pentru ca tu sa ai increderea sa te aventurezi oriunde.

Ia loc, porneste la drum si simte fiecare moment cu Fiesta!

Performanta si eficienta

Ford Fiesta iti ofera performanta si eficienta prin motorizarea revolutionara care faciliteaza o combinatie excelenta de putere, economie de consum si emisii reduse conform standardelor stricte Euro 6.2: motorul Ford EcoBoost de 1.0L pe benzina a fost de 5 ori castigatorul premiului Motorul International al Anului. Daca preferi diesel, Fiesta este disponibil si in aceasta varianta.

Ai functia de pornire-oprire automata care reduce consumul cu pana la 10% in oras, iar modul Eco disponibil poate optimiza consumul chiar mai mult. Ai la alegere transmisie manuala sau automata, o aerodinamica imbunatatita, sistem de reincarcare regenerativ al bateriei pentru mai putine griji si multe alte caracteristici de echipare care iti vor permite sa fii relaxat catre orice destinatie ai porni.


Experienta la volan

Fiesta aduce standard o serie cuprinzatoare de sisteme electronice de asistenta. Inteligente si utile, acestea iti vor oferi o experienta auto dincolo de asteptari. Modelul vine cu tempomat adaptiv, asistenta activa la parcare, asistenta pentru unghiul mort si mentinerea benzii de rulare, plus modurile de condus selectabile Normal, Eco si Suprafete Alunecoase.

Fiesta "vede" semnele de circulatie de pe drum, are faza lunga automata si directie servoasistata care reactioneaza la orice situatie. Sistemul Ford SYNC iti ofera asistenta de urgenta in cazul unui accident si masina poate recunoaste chiar si atunci cand esti obosit si te poate avertiza. Adauga asistenta la pornirea din rampa si vei avea la dispozitie un pachet complet pentru ca tu sa ai o experienta auto excelenta.


Confort si functionalitate

Ford Fiesta iti va oferi confort maxim, cu o suita de caracteristici care pun in prim-plan placerea de a calatori. Sistemul de infotainment Ford SYNC 3 deschide o lume a conectivitatii inaintea ta iar sistemul audio B&O premium cu 10 difuzoare iti va reda melodiile preferate cu fidelitate maxima. Plafonul panoramic mare asigura un spatiu luminos si aerisit si ai mai mult loc la picioare multumita spatiului optimizat.  

Poti opta optional pentru scaune incalzite si climatizare automata, iar habitaclul include pana la 19 spatii diferite de depozitare. Sistemul Quickclear iti dezgheata si dezabureste parbrizul in cateva secunde, iar iluminarea ambientala adauga o nuanta subtila de culoare atunci cand circuli noaptea. In plus, Fiesta ofera posibilitati variate de personalizare, de la culori pentru exterior si interior la modele variate de jante, ca sa iti poti asorta stilul cu personalitatea.  


Siguranta si securitate

Siguranta ta este prioritatea noastra. Prin urmare, Fiesta este echipat cu o multitudine de sisteme care previn sau reduc efectele accidentelor, conforme cu standardele de siguranta Euro NCAP. Beneficiezi de asistenta pre-coliziune, airbag-uri frontale, laterale si tip cortina, plus dispozitive de pretensionare si sistem de reamintire pentru centurile de siguranta.

Poti monta pe Fiesta un sistem de securitate Thatcham de categoria 1 cu alarma de perimetru si sistem de blocare dubla si ai, de asemenea, la dispozitie, ABS cu distributia electronica a fortei de franare, sistem de stabilizare a remorcii, oprire activa in mediul urban, sistem SYNC 3 cu asistenta de urgenta, control al stabilitatii si multe altele, Fiesta avand un punctaj de 5 stele Euro NCAP.


Versiuni

Descopera variantele de echipare pentru Ford Fiesta.

Alte Modele

Vezi alte modele similare din oferta noastra